Proef de sfeer van Spanje

Spanje
Costa del Sol- Costa del Sol

Aan de Costa del Sol bevinden zich de meest populaire stranden van Spanje. Het is er het hele jaar door lekker weer en de zandstranden zijn breed en uitgestrekt. De Costa de Sol is onderdeel van Andalucía.

De Costa del Sol trekt in de winter een gemiddeld ouder publiek dan in de zomer. De steden aan de kust zijn bijna allemaal met elkaar verbonden tot één groot vakantieoord. Torremolinos en de omliggende plaatsen zijn een paradijs voor jongeren in de zomer. Er zijn ontelbare bars, restaurants en discotheken. De watersport mogelijkheden en allerlei ander vertier is ook in deze plaatsen geen probleem.

Mocht het weer tegenzitten of wilt u wat afwisseling dan kunt u er voor kiezen om een uitstapje naar het achterland te maken. In Andalucía of de Sierra Nevada zijn vele prachtige steden en indrukwekkende natuur te vinden.

Accommodaties Costa del Sol

Villa Casa Greta

Een droomvilla met een eigen zwembad (4x8m) met een adembenemend zicht op zee.

Casa de Orange

Casa de Orange, een sfeervol Bed & Breakfast, ligt aan de rand van het dorp Alhaurín el Grande, een beetje verscholen achter één van de kerken.

Penthouse Los Altos

Dit nieuwe penthouse met schitterend uitzicht op golfbanen, zee en bergen, heeft drie ruime slaapkamers, twee badkamers en twee royale terrassen.