Proef de sfeer van Spanje

Spanje
Andalusië- Andalucía

De autonome regio Andalusië is de meest zuidelijk gelegen streek van Spanje. De Costa del Sol is bekend vanwege vele mogelijkheden voor standvakanties. De binnenlanden van Andalusië staan bekend om haar bergachtige natuur, de overweldigende bloemenpracht in het voorjaar en de steden Sevilla, Málaga, Córdoba en Granada.

Jerez is bekend om haar sherry. Al eeuwen lang worden in het gebied sherry's van uiteenlopende prijs en kwaliteit gemaakt. Granada is de tweede van de streek. Als u in Granada bent, maak dan gebruik van de mogelijkheid om het Alhambra te bezoeken.

Het is bijzonder om te zien dat in de Sierra Nevada vrijwel altijd besneeuwde toppen te zien zijn, terwijl het weer in de gehele provincie bekend staat om de hoge temperaturen. U kunt dus in 1 dag door de sneeuw lopen en enkele uurtjes later op het strand liggen zonnen.

De interessantste stad van Andalusië is zonder twijfel Sevilla. Na het shoppen en struinen door de steden en dorpjes in Andalusië, kunt u genieten van de Spaanse culinaire hoogstandjes in één van de vele restaurants of tapasbars.

Accommodaties Andalusië

Vakantieboerderij de Molen

Vanuit de boerderij heeft u prachtige uitzichten over bergen en dalen en geniet u elke avond van een romantische zonsondergang.

Cuevas de la Buena Vida

Deze onlangs totaal gerenoveerde meer dan honderd jaar oude grotwoningen zijn ruim, stijlvol en met natuurlijke materialen ingericht.

Vakantieboerderij de Beek

De vakantieboerderij bevind zich op een zeer rustige lokatie vanwaar u prachtige uitzichten hebt over bergen en dalen en natuurlijk "De Beek".