Proef de sfeer van Spanje

Spanje
Costa Blanca- Costa Blanca

De Costa Blanca ligt ongeveer halverwege de Spaanse kuststrook. De grootste plaats en tevens de hoofdstad is Alicante. De bekendste badplaats is zonder twijfel Benidorm. De regio staat bekend om haar schitterende stranden en goede toeristische voorzieningen. Vooral de liefhebbers van zon en strand komen dus goed aan hun trekken. Maar de Costa Blanca heeft oneindig veel te bieden zoals nationale parken, schitterende stranden, heerlijk eten en natuurlijk prachtig weer. Al deze ingredi√ęnten, in combinatie met het feit dat je vaak heel voordelig kunt vliegen op Alicante, maken van de Costa Blanca een zeer geliefde vakantiebestemming.

Aan de Costa Blanca hoeft niemand zich te vervelen. Het gebied telt vele schitterende golfbanen. Er zijn mooie wandelroutes uitgezet die u door de natuur loodsen en van prachtige vergezichten en bloemenpracht laten genieten. Eén tak van sport is wel heel goed te beoefenen en dat is de watersport. De Costa Brava heeft veel havens waar u een (zeil)boot kunt huren. De stranden en de wind van de Middellandse Zee staan garant voor goede omstandigheden om te windsurfen.

Het eten in de regio is werkelijk voortreffelijk en een restaurant is nooit ver weg. De vele bars en restaurants maken het mogelijk optimaal van het Mediterrane leven te genieten. Het woord nachtleven wordt aan de Costa Blanca met een hoofdletter geschreven. Voor iedereen is er na het vallen van de avond genoeg te doen!

Accommodaties Costa Blanca

Villa Solyvienta

U kunt u heerlijk ontspannen bij het zwembad en 's avonds genieten op het terras van een romantisch diner met uitzicht over de schitterende Middellandse Zee.

Casa Albertina

De villa is gelegen tussen Altea en Benidorm. Enkele minuten lopen vanuit Casa Albertina vindt U diverse grote supers zoals de Mendosa, Caprabo, Mercadona enz.